🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

White Willow, 100 capsule

White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
Nou
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow, 100 capsule
White Willow: Susține-ți vitalitatea feminină! White Willow este un supliment alimentar natural, spe... Read More
83,31 RON
 • Brand: Calivita
 • Model: FL0071
 • Preț card (RON): 77.5
 • Puncte comerciale: 71.1

Opţiuni disponibile

White Willow: Susține-ți vitalitatea feminină!

White Willow este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te ajuta să îți recapeți energia și vitalitatea feminină. Formula sa bogată în ingrediente active oferă o serie de beneficii:

 • Energie crescută: White Willow conține vitamine B, ginseng și maca, care contribuie la reducerea oboselii și la creșterea nivelului de energie.
 • Echilibru hormonal: White Willow conține extract de cimbru, salvie și in, care contribuie la echilibrarea hormonilor feminini.
 • Fertilitate și performanță sexuală îmbunătățite: White Willow conține zinc, seleniu și L-arginină, care contribuie la îmbunătățirea fertilității și a performanței sexuale.

White Willow este recomandat pentru:

 • Femei care se simt obosite și lipsite de energie
 • Femei care doresc să își îmbunătățească starea de bine generală
 • Femei care doresc să își îmbunătățească fertilitatea
 • Femei care doresc să își îmbunătățească viața sexuală

Comandă acum White Willow și bucură-te de o viață mai activă și mai satisfăcătoare!

Mod de administrare

de 6x pe zi, se iau câte 2-3 capsule, dar nu mai mult de 18 capsule pe zi.

Atentie
Respectaţi cu stricteţie dozele recomandate. Produsul nu trebuie administrat copiilor sau adolescenţilor sau persoanelor în cazul cărora nu se recomandă administrarea de preparate ce conţin acid salicilic. Folosirea sa trebuie evitată în timpul sarcinii şi alăptării.
Ingrediente
Scoarţă de salcie albă400mg

Spuneţi-vă opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Nu recomand Excelent
#CheerUp Calivita: Zâmbește mai mult cu un plus de energie și bună dispoziție! #CheerUp: Soluția naturală pentru o stare de spirit mai bună și mai mu..
177,38 RON
Te confrunți cu simptome neplăcute ale menopauzei sau cu menstruație neregulată? Uleiul de luminiță de seară te poate ajuta! Echilibrul hormonal este ..
97,83 RON
Adăugați în Coş
Cauți un supliment natural pentru a-ți consolida sistemul imunitar, a îmbunătăți circulația sanguină și a menține tensiunea arterială normală? Garlic ..
86,54 RON
Te confrunți cu probleme de memorie și concentrare? Ginkgo XC te poate ajuta! Ginkgo XC Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, car..
92,45 RON
Te simți obosit, lipsit de energie și balonat? Green Care te poate ajuta! Green Care Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, care c..
99,98 RON
HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii! HerbAid+ este un supliment alimentar natural, bogat în plante medicinale cu proprietăți imu..
396,68 RON
Adăugați în Coş
Detoxifică-ți organismul și energizează-te cu Liquid Chlorophyll! Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar natural, bogat în clorofilă ușor abso..
278,43 RON
Nopalin CaliVita-Sănătate Intestinală și Controlul GreutățiiTe simți balonat, constipat sau ai probleme cu digestia? Nopalin CaliVita este soluția per..
150,50 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este ..
375,18 RON
Oregano Oil CaliVita-Ulei de Oregano Pur pentru Sănătate și ImunitateCaută o soluție naturală pentru a-ți stimula sistemul imunitar și a combate infec..
120,40 RON