Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Toate produsele

#boostUp Calivita: Stimulează-ți creierul și depășește-ți limitele! #boostUp Calivita: Soluția naturală pentru o memorie mai bună și o concentrare mai puternicăEști mereu obosit și stresat? Ai dificultăți de concentrare și memorie? Simți că ai nevoie de un plus de energie mentală? Atunci #boostUp de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! #boostUp este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți memoria și concentrarea Crește nivelul de energie mentală Reduce stresul și anxietatea Stimula creativitatea și performanța cognitivă Proteja celulele creierului #..
163,40 RON
#CheerUp Calivita: Zâmbește mai mult cu un plus de energie și bună dispoziție! #CheerUp: Soluția naturală pentru o stare de spirit mai bună și mai multă energieTe simți mereu obosit, lipsit de energie și motivație? Suferi de stări de tristețe, apatie sau lipsă de concentrare? Ai nevoie de un plus de optimism și vitalitate? Atunci #CheerUp de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! #CheerUp este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți starea de spirit și a combate stările depresive Crește nivelul de energie și vitalitate Reduce stresul și anxietatea Îmb..
177,38 RON
#GlamUp Calivita: Fii mai frumoasă și mai radiantă ca niciodată! Visezi la o piele mai luminoasă, un păr mai strălucitor și unghii mai puternice? Atunci #GlamUp de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! #GlamUp este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți aspectul pielii: reduce ridurile și liniile fine, crește elasticitatea pielii, hidratează pielea din interior Fortifica părul: reduce căderea părului, stimulează creșterea părului, redă strălucirea părului Întări unghiile: previne ruperea unghiilor, le face mai puternice și mai rezistente Proteja celu..
353,68 RON
Te confrunți cu probleme digestive, balonare, constipație, diaree sau arsuri la stomac? Atunci Ac-Zymes Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Ac-Zymes Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Susține digestia și absorbția nutrienților Îmbunătăți digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților Reduce balonarea, constipația și diareea Ameliora arsurile la stomac și indigestia Contribui la buna funcționare a sistemului digestiv Echilibra flora intestinală Consolida sistemul imunitar Ac-Zymes Plus conține o combinație unică de enzime digestive,..
165,55 RON
Te confrunți cu probleme digestive, balonare, constipație, diaree sau arsuri la stomac? Atunci Ac-Zymes de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Ac-Zymes este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Susține digestia și absorbția nutrienților Îmbunătăți digestia proteinelor, grăsimilor și carbohidraților Reduce balonarea, constipația și diareea Ameliora arsurile la stomac și indigestia Contribui la buna funcționare a sistemului digestiv Ac-Zymes conține o combinație unică de enzime digestive: Protează Amilază Lipază Celulază Lactoză Pepsina Papaină Bromelaina ..
101,05 RON
Acidophilus Calivita: Susține digestia și imunitatea ta! Te confrunți cu probleme digestive, balonare, constipație sau diaree? Sistemul tău imunitar este slăbit? Atunci Acidophilus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Acidophilus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Susține digestia și absorbția nutrienților Echilibra flora intestinală Îmbunătăți imunitatea organismului Reduce riscul de infecții gastro-intestinale Ameliora simptomele alergiilor Contribui la buna funcționare a sistemului imunitar Acidophilus conține o combinație unică de tulpini de l..
119,33 RON
Aquarion 9 Ionizator și Filtru de ApăBucură-te de apă alcalină pură și sănătoasă acasă! Aquarion 9 Ionizator și Filtru de Apă este un sistem revoluționar de filtrare a apei care transformă apa de la robinet în apă alcalină curată, sănătoasă și delicioasă. Acest sistem inovator utilizează o tehnologie de filtrare avansată pentru a elimina impuritățile, inclusiv clorul, plumbul și alți contaminanți nocivi, în timp ce îmbogățește apa cu minerale esențiale. Beneficiile Aquarion 9 Ionizator și Filtru de Apă: Bogată în antioxidanți: Apa alcalină ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organis..
11.449,00 RON
Bucură-te de apă purificată natural! Aquarion Filtru Biostone este un filtru inovator care utilizează o tehnologie naturală cu biopietre pentru a transforma apa de la robinet în apă pură și gustoasă. Biopietrele elimină impuritățile, clorul și mirosurile neplăcute, oferindu-ți apă proaspătă și delicioasă direct de la robinet. Beneficiile Aquarion Filtru Biostone: Apă pură și naturală: Biopietrele filtrează impuritățile, clorul și mirosurile neplăcute, oferind apei un gust pur și natural. Tehnologie ecologică: Filtrul Biostone nu utilizează energie electrică sau substanțe chimice, fiind o ale..
477,30 RON
Visezi la o performanță atletică mai bună și o inimă mai sănătoasă? Atunci Arginine Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Arginine Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți performanța atletică Crește masa musculară Accelera recuperarea după antrenament Îmbunătăți circulația sanguină Reduce tensiunea arterială Scădea colesterolul Consolida sistemul imunitar Arginine Plus conține L-arginină, un aminoacid esențial care: Stimulează producția de oxid nitric (NO) Dilată vasele de sânge Îmbunătățește fluxul sanguin Stimulează secreția de ..
126,85 RON
Te simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Atunci B Complex de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! B Complex este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Susține energia și vitalitatea organismului Reduce oboseala și stresul Îmbunătăți concentrarea și memoria Menține un sistem nervos sănătos Contribui la metabolismul energetic Susține funcția cardiovasculară Îmbunătăți starea de spirit B Complex conține complexul de vitamine B, care include: Vitamina B1 (Tiamină) Vitamina B2 (Riboflavină) Vitamina B3 (Niacină) Vitamina B5 (Acid pantotenic) Vitamina B..
32,79 RON
Baterie digitală pentru Aquarion 9 - Monitorizează cu precizie nivelul bateriei! Monitorizează precis bateria dispozitivului tău Aquarion 9! Bateria digitală pentru Aquarion 9 este un accesoriu esențial care te ajută să elimini incertitudinile legate de autonomia dispozitivului tău prin afișarea exactă a nivelului bateriei în procente. Beneficiile utilizării bateriei digitale: Acuratețe garantată: Știi mereu câtă baterie mai ai la dispoziție, datorită afișajului digital. Confort sporit: Planifică eficient reîncărcarea bateriei și evită descărcările complete care pot afecta durata de viață a ..
3.588,89 RON
Visezi la o piele mai tânără, un păr mai strălucitor și unghii mai puternice? Atunci Beauty Formula de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Beauty Formula este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți aspectul pielii Reduce ridurile și liniile fine Crește elasticitatea pielii Hidrata pielea din interior Fortifica părul și unghiile Stimula creșterea părului Preveni căderea părului Îmbunătăți textura unghiilor Beauty Formula conține o combinație unică de ingrediente, printre care: Colagen Elastină Acid hialuronic Vitaminele A, C și E Biotină Zinc Cup..
143,51 RON
Visezi la o viață mai energică și mai vitală? Atunci Bee Power de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Bee Power este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Crește energia și vitalitatea organismului Îmbunătăți sistemul imunitar Îmbunătăți memoria și concentrarea Crește performanța intelectuală Reduce oboseala și stresul Îmbunătăți starea de spirit Bee Power conține o combinație unică de ingrediente, printre care: Lăptișor de matcă Miere Polen Bee Power este: 100% natural Fără efecte secundare Recomandat de specialiști Produs în Suedia Bee Power este id..
56,98 RON
Visezi la o vedere mai bună, un sistem imunitar mai puternic și o piele mai sănătoasă? Atunci Beta Carotene de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Beta Carotene este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți vederea Preveni degenerescența maculară legată de vârstă (DMLA) Preveni cataracta Proteja pielea de daunele provocate de radiațiile UV Reduce riscul de cancer de piele Îmbunătăți aspectul pielii uscate și aspre Stimula sistemul imunitar Proteja organismul de infecții Beta Carotene conține beta-caroten, un precursor al vitaminei A, care este: Un..
81,16 RON
Bio Harmonex 4 - Tehnologie revoluționară pentru o viață mai sănătoasă! Trăiește o viață mai sănătoasă cu Bio Harmonex 4! Bio Harmonex 4 este un dispozitiv inovator care utilizează o combinație de biorezonanță și terapie cu lumină LED pentru a te ajuta să îți îmbunătățești starea de bine generală și să îți menții un stil de viață sănătos. Cum te ajută Bio Harmonex 4? Reduce stresul și anxietatea: Tehnologia de biorezonanță echilibrează energiile din organism, oferindu-ți o stare de relaxare. Somn mai profund și mai odihnitor: Lumina LED roșie stimulează producția de melatonină, hormonul somn..
3.708,75 RON
Visezi la o siluetă mai armonioasă și la mai multă energie? Atunci Burn One 300g de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Burn One este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Arde grăsimile rapid și eficient Îmbunătăți metabolismul Crește energia Reduce pofta de mâncare Suprima senzația de foame Îmbunătăți digestia Reduce retenția de apă Tonifia mușchii Burn One conține o combinație unică de ingrediente, printre care: Extract de ceai verde Extract de cafea verde Extract de garcinia cambogia L-carnitină Crom Burn One este: 100% natural Fără efecte secundar..
164,48 RON
Visezi la o siluetă mai armonioasă și la mai multă energie? Atunci Burn One 10g de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Burn One este un supliment alimentar natural sub formă de pliculețe, special conceput pentru a: Arde grăsimile rapid și eficient Îmbunătăți metabolismul Crește energia Reduce pofta de mâncare Suprima senzația de foame Îmbunătăți digestia Reduce retenția de apă Tonifia mușchii Burn One conține o combinație unică de ingrediente, printre care: Extract de ceai verde Extract de cafea verde Extract de garcinia cambogia L-carnitină Crom Burn One este: 100% natura..
9,14 RON
1000 mg vitamina C naturală din acerolaGrăbește vindecarea rănilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 1000 Plus de la Calivita este ideal pentru perioadele cu risc crescut de răceală și gripă C 1000 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 1000 Plus conține: 1000 mg vitamina C naturală din acerola Ext..
105,89 RON
300 mg vitamina C naturală din acerolaSusține absorbția fieruluiMenține sănătatea pielii, a oaselor și a dințilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 300 Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 300 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 300 Plus conține: 300 mg vitamina C naturală d..
84,39 RON
500 mg vitamina C naturală din acerolaDoza zilnică recomandată pentru adulțiReduce oboseala și extenuareaVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 500 de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 500 este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 500 conține: 500 mg vitamina C naturală din acerola Extract de b..
82,24 RON
Afişare 1 - 20 din 161 (9 pagini)
Product Filter