Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Promoții

Pachet D-drops 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea soarelui! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul D-drops 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Vitamina D3 lichidă: o sursă naturală de vitamina D3 ușor de absorbit de organism. Aromă plăcută de portocale: ideală pentru a fi administrată copiilor și adulților. Dozare simplă: 3 picături pe zi pentru adulți și 1-2 picături pe zi pentru copii. Beneficiile Pachetului D-drops 3+1: Susține absorbția calciului și fosforuluiContribuie la ..
322,50 RON
Pachet Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate: Energie și vitalitate sporite! Simte-te energic și vital toată ziua cu Pachetul Enjoy Life! Pachetul Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate de la CaliVita este combinația perfectă pentru o viață plină de energie și vitalitate. Acesta reunește două produse naturale cu beneficii dovedite: Rhodiolin: Extract din Rhodiola rosea, cunoscută pentru proprietățile sale adaptogene, care te ajută să te adaptezi la stres și oboseală. Omega 3 Concentrate: O sursă bogată de acizi grași Omega 3, esențiali pentru o inimă sănătoasă, un creier performant ..
211,78 RON
Adăugați în Coş
Pachet Imunitate Liquid C + D Drops: Susține-ți sistemul imunitar! Întărește-ți natural apărarea organismului cu Pachetul Imunitate! Pachetul Imunitate Liquid C + D Drops de la CaliVita este o soluție naturală și eficientă pentru a-ți consolida sistemul imunitar și a te proteja de răceli și gripe. Acest pachet combină două produse esențiale pentru o imunitate puternică: Liquid C 1000: O soluție concentrată de vitamina C naturală, obținută din extract de acerola, care contribuie la absorbția fierului și la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamin D3 Drops: O sursă naturală de vitam..
138,68 RON
Adăugați în Coş
Pachet Organic Acai 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea naturii! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul Organic Acai 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Suc de Acai organic (99, 6%): provenit din fructe cultivate ecologic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Concentrat din suc de cireșe negre organice: bogat în vitaminele A și C, potasiu și fibre, cu efecte benefice pentru sistemul imunitar și cardiovascular. Concentrat din suc organic de mere: o sursă excel..
601,46 RON
Pachet Organic Noni 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea naturii! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul Organic Noni 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Suc de Noni organic (99, 6%): provenit din fructe cultivate ecologic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Concentrat din suc de struguri albi organici: o sursă excelentă de polifenoli, cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Concentrat din suc organic de cireșe negre: bogat în vitaminele A și C, pot..
756,26 RON
Pachet Răceală & Gripă: C1000 + Oregano Oil CaliVitaO combinație naturală pentru o imunitate mai puternică! Răceala și gripa sunt afecțiuni comune care ne pot afecta pe toți, indiferent de vârstă. Simptomele pot fi neplăcute și pot include dureri de cap, febră, tuse, dureri în gât și oboseală. Pachetul Răceală & Gripă CaliVita este o soluție naturală care te ajută să îți fortifiezi organismul și să combați mai eficient răceala și gripa. Pachetul conține: C1000 Plus: un supliment alimentar bogat în vitamina C, un nutrient esențial pentru sistemul imunitar. Vitamina C contribuie la: reducerea d..
170,93 RON
Adăugați în Coş
Pachet Samburex 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea naturii! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul Samburex 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Extract de soc negru (5: 1): bogat în vitaminele A, C și B, potasiu și antioxidanți, cu proprietăți antivirale, antibacteriene și antiinflamatoare. Extract de Echinacea angustifolia (3, 2: 1): un imunostimulator natural, cu proprietăți antivirale și antibacteriene. Extract de Astragalus membranaceus (2: 1): o plantă tradițională chineze..
488,59 RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Product Filter