🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Vital Man, 60 tablete

Vital Man, 60 tablete
Vital Man, 60 tablete
Vital Man, 60 tablete
Nou
Vital Man, 60 tablete
Vital Man, 60 tablete
Vital Man, 60 tablete
Vital Man, 60 tablete
Vital Man: Susține-ți vitalitatea masculină! Vital Man este un supliment alimentar natural, special ... Read More
99,98 RON
 • Brand: Calivita
 • Model: CV0275
 • Preț card (RON): 93
 • Puncte comerciale: 85.3

Opţiuni disponibile

Vital Man: Susține-ți vitalitatea masculină!

Vital Man este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te ajuta să îți recapeți energia și vitalitatea masculină. Formula sa bogată în ingrediente active oferă o serie de beneficii:

 • Energie crescută: Vital Man conține vitamine B, ginseng și maca, care contribuie la reducerea oboselii și la creșterea nivelului de energie.
 • Niveluri optime de testosteron: Vital Man conține DHEA, zinc și tribuli terrestris, care contribuie la menținerea nivelurilor optime de testosteron.
 • Fertilitate și performanță sexuală îmbunătățite: Vital Man conține zinc, seleniu și L-arginină, care contribuie la îmbunătățirea fertilității și a performanței sexuale.

Vital Man este recomandat pentru:

 • Bărbați care se simt obosiți și lipsiți de energie
 • Bărbați care doresc să își îmbunătățească performanța sportivă
 • Bărbați care doresc să își îmbunătățească fertilitatea
 • Bărbați care doresc să își îmbunătățească viața sexuală

Comandă acum Vital Man și bucură-te de o viață mai activă și mai satisfăcătoare!

Mod de administrare

1 tabletă zilnic

Ingrediente
Extract de guarana100mg
Pulbere de fructe de Catuaba25mg
Pulbere de frunze de Damiana50mg
Pulbere de rădăcină de Ginseng siberian100mg
Pulbere de rădăcină de Maca50mg
Pulbere de rădăcină de Muira puama100mg
Pulbere de rădăcină de Sarsaparilla50mg
Pulbere de rădăcină de urzică50mg

Spuneţi-vă opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Nu recomand Excelent
#CheerUp Calivita: Zâmbește mai mult cu un plus de energie și bună dispoziție! #CheerUp: Soluția naturală pentru o stare de spirit mai bună și mai mu..
177,38 RON
Te confrunți cu simptome neplăcute ale menopauzei sau cu menstruație neregulată? Uleiul de luminiță de seară te poate ajuta! Echilibrul hormonal este ..
97,83 RON
Adăugați în Coş
Cauți un supliment natural pentru a-ți consolida sistemul imunitar, a îmbunătăți circulația sanguină și a menține tensiunea arterială normală? Garlic ..
86,54 RON
Te confrunți cu probleme de memorie și concentrare? Ginkgo XC te poate ajuta! Ginkgo XC Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, car..
92,45 RON
Te simți obosit, lipsit de energie și balonat? Green Care te poate ajuta! Green Care Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, care c..
99,98 RON
HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii! HerbAid+ este un supliment alimentar natural, bogat în plante medicinale cu proprietăți imu..
396,68 RON
Adăugați în Coş
Detoxifică-ți organismul și energizează-te cu Liquid Chlorophyll! Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar natural, bogat în clorofilă ușor abso..
278,43 RON
Nopalin CaliVita-Sănătate Intestinală și Controlul GreutățiiTe simți balonat, constipat sau ai probleme cu digestia? Nopalin CaliVita este soluția per..
150,50 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este ..
375,18 RON
Oregano Oil CaliVita-Ulei de Oregano Pur pentru Sănătate și ImunitateCaută o soluție naturală pentru a-ți stimula sistemul imunitar și a combate infec..
120,40 RON