Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Imunitate

Visezi la o viață mai energică și mai vitală? Atunci Bee Power de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Bee Power este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Crește energia și vitalitatea organismului Îmbunătăți sistemul imunitar Îmbunătăți memoria și concentrarea Crește performanța intelectuală Reduce oboseala și stresul Îmbunătăți starea de spirit Bee Power conține o combinație unică de ingrediente, printre care: Lăptișor de matcă Miere Polen Bee Power este: 100% natural Fără efecte secundare Recomandat de specialiști Produs în Suedia Bee Power este id..
56,98 RON
1000 mg vitamina C naturală din acerolaGrăbește vindecarea rănilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 1000 Plus de la Calivita este ideal pentru perioadele cu risc crescut de răceală și gripă C 1000 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 1000 Plus conține: 1000 mg vitamina C naturală din acerola Ext..
105,89 RON
300 mg vitamina C naturală din acerolaSusține absorbția fieruluiMenține sănătatea pielii, a oaselor și a dințilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 300 Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 300 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 300 Plus conține: 300 mg vitamina C naturală d..
84,39 RON
500 mg vitamina C naturală din acerolaDoza zilnică recomandată pentru adulțiReduce oboseala și extenuareaVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 500 de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 500 este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 500 conține: 500 mg vitamina C naturală din acerola Extract de b..
82,24 RON
Visezi la o imunitate de fier și o viață sănătoasă? Descoperă C Plus de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a preveni răcelile și gripa și a te bucura de o stare de bine generală! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Vitamina C fortifică sistemul imunitar și te ajută să lupți împotriva infecțiilor. Antioxidant puternic: Protejează celulele de daunele oxidative, prevenind bolile cronice. Bioflavonoide: Sporesc absorbția vitaminei C și oferă beneficii antiinflamatoare și antivirale. Răceală și gripă prevenite: Reduce riscul de a contracta răceli și gripă. Vindecare rapidă: Grăbește..
47,84 RON
1000 mg vitamina C naturală din acerola și măceșeÎmbogățit cu echinacea pentru un plus de imunitateRecomandat pentru combaterea infecțiilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C-1000+ de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C-1000+ este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C-1000+ conține: 1000 mg vit..
40,31 RON
Visezi la un organism mai puternic și mai vital? Descoperă Chelated Zinc de la Calivita, aliatul tău perfect pentru o imunitate de fier și o stare de bine generală! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Zincul contribuie la fortificarea sistemului imunitar, oferindu-ți o mai bună protecție împotriva bolilor. Vindecare rapidă: Susține vindecarea rănilor și a arsurilor, grăbind procesul de refacere a organismului. Vitalitate crescută: Te ajută să te simți mai energic și mai vital pe tot parcursul zilei. Metabolism optim: Zincul participă la metabolismul proteinelor, carbohidr..
48,38 RON
Visezi la oase puternice, un sistem imunitar de fier și o stare de bine generală? Descoperă D-Drops de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a te bucura de o viață lungă și sănătoasă! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Vitamina D3 stimulează producția de celule albe sanguine, responsabile de combaterea infecțiilor. Absorbție optimă a calciului: Ajută organismul să absoarbă calciul necesar pentru menținerea sănătății oaselor și dinților. Oase și dinți puternici: Previne osteoporoza și rahitismul, contribuind la mineralizarea osoasă. Mușchi sănătoși: Susține funcția musculară și pr..
107,50 RON
Cauți un supliment natural pentru a-ți consolida sistemul imunitar, a îmbunătăți circulația sanguină și a menține tensiunea arterială normală? Garlic Max este soluția perfectă! Garlic Max Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, care conține usturoi negru fermentat. Usturoiul negru fermentat este o formă de usturoi mult mai bogată în nutrienți și antioxidanți decât usturoiul crud, având o biodisponibilitate mai mare și un efect mai puternic. Garlic Max te ajută să: Beneficiile Garlic Max Calivita: Sistem imunitar puternic: Susține sistemul imunitar în lupta împotriva infecții..
86,54 RON
Jeleuri delicioase pline de nutrienți esențiali pentru micuții tăi! Gummy Kids Calivita sunt jeleuri delicioase cu gust de fructe, bogate în vitamine și minerale esențiale pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Fiecare jeleu conține o combinație unică de 12 nutrienți importanți, inclusiv: Vitamina A: Susține vederea, sistemul imunitar și creșterea celulelor. Vitamina C: Întărește sistemul imunitar și ajută la absorbția fierului. Vitamina D: Susține absorbția calciului și fosforului, esențiale pentru oase și dinți puternici. Vitamina E: Protejează celulele împotriva stresului ox..
107,39 RON
Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii! ImmunAid este un supliment alimentar natural conceput pentru a te ajuta să te aperi de răceli și gripă și să îți îmbunătățești starea generală de bine. Formula sa unică combină: Vitamine și minerale esențiale: Vitamina C, vitamina D, zinc, seleniu, etc., care contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Plante cu proprietăți imunostimulatoare: Echinacea, propolis, ciuperci Reishi, etc., care stimulează producția de celule albe sanguine și te ajută să te lupți împotriva infecțiilor. Antioxidanți: Ajută la protejarea celulelor împotriva s..
200,49 RON
Susține-ți sistemul imunitar și combate virusurile cu puterea naturii! Immunvirex este un supliment alimentar natural conceput pentru a te ajuta să te aperi de răceli, gripă și alte infecții virale și să îți îmbunătățești starea generală de bine. Formula sa unică combină: Vitamine și minerale esențiale: Vitamina C, vitamina D, zinc, seleniu, etc., care contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar. Plante cu proprietăți antivirale și imunostimulatoare: Echinacea, propolis, usturoi negru, etc., care stimulează producția de celule albe sanguine și te ajută să te lupți împotriva infecțiilo..
148,35 RON
Susține sistemul imunitar și combate herpesul cu L-Lysine Plus! L-Lysine Plus este un supliment alimentar natural, bogat în lizină, un aminoacid esențial pe care organismul nu îl poate produce singur. Lizina este importantă pentru sistemul imunitar, combaterea virusului herpes simplex, reducerea stresului și creșterea energiei. Beneficiile L-Lysine Plus: Susține sistemul imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Combate herpesul: Reduce severitatea și durata focarelor de herpes. Reduce stresul: Ajută la reducerea cortizolului, hormonul stresului. Crește energia și vitalitatea:..
95,14 RON
Susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor tăi cu Lion Kids+Vitamin D! Lion Kids+Vitamin D este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a oferi copiilor o doză optimă de vitamine și minerale esențiale pentru a le susține creșterea și dezvoltarea armonioasă. Beneficiile Lion Kids+Vitamin D: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea copiilor de răceli și gripa. Contribuie la dezvoltarea oaselor și a dinților: Aportul de calciu și vitamina D este esențial pentru oase și dinți puternici. Îmbunătățește funcțiile cognitive: Ajută la concentrarea și memoria copiilor. ..
63,96 RON
Adăugați în Coş
Susține imunitatea copiilor tăi cu Lion Kids C! Lion Kids C este un supliment alimentar natural, bogat în vitamina C naturală din acerola, special conceput pentru a susține sistemul imunitar al copiilor și a-i proteja de răceli și gripă. Beneficiile Lion Kids C: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea copiilor de răceli și gripă. Este bogat în vitamina C naturală din acerola: O sursă naturală de vitamina C ușor de absorbit de organism. Contribuie la combaterea oboselii: Ajută copiii să fie mai energici și mai vitali. Are proprietăți antioxidante: Protejează celulele de stresul oxidativ...
38,16 RON
Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii cu Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe! Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe este un supliment alimentar natural, bogat în vitamina C naturală și bioflavonoide din surse naturale, special conceput pentru a susține sistemul imunitar și a te proteja de răceli și gripă. Beneficiile Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea organismului de infecții. Este bogat în vitamina C naturală: O sursă naturală de vitamina C ușor de absorbit de organism. Conține bioflavonoide: Ajută la absorbția vitaminei C și la creșterea eficie..
111,26 RON
Adăugați în Coş
Susține-ți sistemul imunitar și multe altele cu Mega Zinc! Mega Zinc este un supliment alimentar natural, bogat în zinc, un mineral esențial pentru o serie de funcții importante ale organismului. Zincul contribuie la: Funcția normală a sistemului imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Metabolismul normal al macronutrienților: Ajută la transformarea alimentelor în energie. Menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor. Procesul de diviziune celulară. Sinteza proteinelor. Menținerea nivelului normal de testosteron din sânge. Fertilitatea și reproducerea normală. Vindecare..
49,45 RON
Nordic Pure Omega 3 Liquid CaliVita-Sănătate pentru Creier, Inimă și OchiVrei să-ți îmbunătățești memoria, concentrarea și funcțiile cognitive? Nordic Pure Omega 3 Liquid CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Îmbunătățește memoria și concentrareaSusține funcțiile cognitiveProtejează inima și sistemul cardiovascularMenține sănătatea ochilorReduce inflamațiileÎmbunătățește starea generală de bineCaracteristici: Ulei de pește premium din surse sustenabileConținut ridicat de DHA și EPAPurificat molecular pentru a elimina toxineleAromă naturală de lămâieUșor de digeratRecomandat pe..
127,93 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Aport complet de vitamine și minerale esențialeCrește nivelul de energie și vitalitateFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaProtejează sistemul cardiovascularMenține sănătatea pielii, părului și unghiilorReduce stresul oxidativÎmbunătățește starea generală de bineCaracteristici: Formulă complexă cu 21 de vitamine și mineraleConține ingrediente naturale și biodisponibileDozaj optim pentru o absor..
375,18 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Aport complet de vitamine și minerale esențialeCrește nivelul de energie și vitalitateFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaProtejează sistemul cardiovascularMenține sănătatea pielii, părului și unghiilorReduce stresul oxidativÎmbunătățește starea generală de bineCaracteristici: Formulă complexă cu 21 de vitamine și mineraleConține ingrediente naturale și biodisponibileDozaj optim pentru o absor..
104,81 RON
Adăugați în Coş
Afişare 1 - 20 din 34 (2 pagini)
Product Filter