🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face în 3-4 zile lucrătoare de la momentul confirmării comenzii. Produsele sunt livrate prin firme de curierat, atât pe teritoriul României cât şi în ţările selectate ale Uniunii Europene. Factura ce însoţeşte produsele ţine loc de contract de vânzare-cumpărare, conform legislaţiei române, iar semnarea documentelor însoţitoare (factura, awb curier) confirmă acceptarea produselor de către client. 

Recepţia produselor la primirea coletului.

În cazul în care clientul are o sesizare în privinţa produsului, acesta o poate adresa prin email la adresa express@calivita.ro sau telefonic la numărul 0256/291219.

Politica de prețuri

Prețurile sunt exprimate în RON și conțin TVA.


Modalităţi de livrare

Pentru livrarea coletelor, Calivita România utilizează serviciile de curierat rapid oferite de GLS România, Transilvania Post şi Fan Courier. În funcţie de zona de livrare, durata medie şi costurile de livrare, firma de transport va fi selectată automat. Timpul de livrare variază între 3-4 zile de la data comenzii online.

Costuri de transport

Oferim transportul gratuit în următoarele cazuri:

  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi online de minimum 2 produse, pe teritoriul României
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzi în valoare mai mare de 400 RON

Pentru comenzile care nu se încadrează în condiţiile de transport gratuit, costul de expediere este de 15 lei.