Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Viață activă

Visezi la o performanță atletică mai bună și o inimă mai sănătoasă? Atunci Arginine Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Arginine Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți performanța atletică Crește masa musculară Accelera recuperarea după antrenament Îmbunătăți circulația sanguină Reduce tensiunea arterială Scădea colesterolul Consolida sistemul imunitar Arginine Plus conține L-arginină, un aminoacid esențial care: Stimulează producția de oxid nitric (NO) Dilată vasele de sânge Îmbunătățește fluxul sanguin Stimulează secreția de ..
126,85 RON
Formula completă cu calciu, magneziu, vitamina D3 și vitamina K2Susține absorbția calciului și fixarea acestuia în oaseReduce riscul de osteoporoză Visezi la oase și mușchi de fier? Descoperă CA-MG with D+K de la Calivita, formula completă pentru un organism puternic! Beneficii esențiale: Oase mai puternice: Calciul, magneziul și vitamina D3 contribuie la formarea și menținerea densității osoase, prevenind osteoporoza. Dinți mai sănătoși: Formula fortificată cu vitamina K2 favorizează fixarea calciului în dinți, oferindu-ți o dantură mai rezistentă. Mușchi mai puternici: Magneziul par..
40,31 RON
Calciu natural din coralIdeal pentru perioadele cu risc crescut de fracturiGrăbește vindecarea rănilorVisezi la oase și mușchi puternici? Atunci Calcium Magnezium Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Calcium Magnezium Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Menține sănătatea oaselor și a dinților Preveni osteoporoza Reduce crampele musculare Îmbunătăți contracția musculară Reduce riscul de fracturi Contribui la o stare de bine generală Calcium Magnezium Plus conține: Calciu natural din coral Magneziu citrat Vitamina D3 Zinc Cupru Mangan Bor..
103,20 RON
Visezi la o viață fără durere și o stare de bine generală? Descoperă Curcuma Pro de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a te bucura de articulații flexibile, o digestie ușoară și un sistem imunitar puternic! Beneficii esențiale: Articulații sănătoase: Curcumina reduce inflamația și durerea articulară, fiind benefică în afecțiuni precum artrita reumatoidă și osteoartrita. Digestie ușoară: Stimulează secreția biliară și îmbunătățește digestia, ameliorând simptomele dispepsiei și balonării. Sistem imunitar puternic: Proprietățile antioxidante ale curcuminei fortifică sistemul imunitar și te a..
142,98 RON
Visezi la oase puternice, un sistem imunitar de fier și o stare de bine generală? Descoperă D-Drops de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a te bucura de o viață lungă și sănătoasă! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Vitamina D3 stimulează producția de celule albe sanguine, responsabile de combaterea infecțiilor. Absorbție optimă a calciului: Ajută organismul să absoarbă calciul necesar pentru menținerea sănătății oaselor și dinților. Oase și dinți puternici: Previne osteoporoza și rahitismul, contribuind la mineralizarea osoasă. Mușchi sănătoși: Susține funcția musculară și pr..
107,50 RON
Ameliorează durerea articulară intensă și redă-ți libertatea de mișcare cu Joint ProteX Forte! Joint ProteX Forte este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te ajuta să te bucuri din nou de o viață activă și lipsită de dureri articulare intense. Formula sa îmbunătățită conține o concentrație mai mare de ingrediente active dovedite clinic pentru a: Reduce semnificativ durerea articulară: Ameliorează inflamația și disconfortul articular, oferindu-ți o senzație de ușurare rapidă și de lungă durată. Îmbunătăți semnificativ flexibilitatea: Crește amplitudinea de mișcare a articu..
223,06 RON
Ameliorează durerea articulară și redă-ți mobilitatea cu Joint ProteX! Joint ProteX este un supliment alimentar natural conceput pentru a te ajuta să te bucuri din nou de o viață activă și lipsită de dureri articulare. Formula sa unică combină ingrediente active dovedite clinic pentru a: Reduce durerea articulară: Ameliorează inflamația și disconfortul articular, oferindu-ți o senzație de ușurare. Îmbunătăți flexibilitatea: Crește mobilitatea articulațiilor și te ajută să te miști mai ușor. Crește mobilitatea: Redă-ți libertatea de mișcare și capacitatea de a te bucura de activitățile preferat..
166,09 RON
Susține-ți organismul cu MagneZI B6! MagneZI B6 este un supliment alimentar natural, bogat în magneziu și vitamina B6, două minerale esențiale care contribuie la buna funcționare a numeroase sisteme din organism. Beneficiile MagneZI B6: Reduce oboseala și extenuarea: Ajută la menținerea nivelului de energie și vitalitate. Menține sănătatea sistemului nervos: Ajută la transmiterea impulsurilor nervoase și reduce stresul. Susține funcția musculară: Ajută la contracția și relaxarea mușchilor. Contribuie la absorbția calciului: Ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților. Reglează glicemia: ..
82,24 RON
Pachet Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate: Energie și vitalitate sporite! Simte-te energic și vital toată ziua cu Pachetul Enjoy Life! Pachetul Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate de la CaliVita este combinația perfectă pentru o viață plină de energie și vitalitate. Acesta reunește două produse naturale cu beneficii dovedite: Rhodiolin: Extract din Rhodiola rosea, cunoscută pentru proprietățile sale adaptogene, care te ajută să te adaptezi la stres și oboseală. Omega 3 Concentrate: O sursă bogată de acizi grași Omega 3, esențiali pentru o inimă sănătoasă, un creier performant ..
211,78 RON
Adăugați în Coş
Power Booster-Energie Explozivă și Performanță Maximă! Te simți obosit, lipsit de energie și concentrare? Power Booster este soluția perfectă pentru a-ți reîncărca bateriile și a-ți duce performanța la un nivel superior! Beneficii: Energie instantanee și de lungă durată: Power Booster te energizează instantaneu și îți oferă un flux constant de energie de-a lungul zilei. Concentrare îmbunătățită: Te ajută să te concentrezi mai bine și să fii mai productiv, fie la birou, fie la antrenament. Performanță sporită: Îți oferă energia și puterea necesară pentru a depăși limitele și a obține rezultate ..
148,35 RON
RiseUP - Crește-ți Performanțele Cognitive! Visezi la o memorie de elefant, o concentrare de invidiat și o stare de spirit mereu bună? RiseUP este soluția naturală pentru a-ți transforma visul în realitate! Beneficii: Îmbunătățește memoria: Te ajută să reții mai ușor informații și să le accesezi mai rapid. Crește concentrarea: Te ajută să te focusezi pe sarcina de la îndemână și să elimini distragerile. Stimulează atenția: Te ajută să fii mai atent la detalii și să eviți greșelile. Îmbunătățește starea de spirit: Te ajută să te simți mai bine și mai energic. Crește performanța cognitivă: ..
375,18 RON
Shark-Aid: Susține Articulațiile Sănătoase și MobilitateaVrei să te bucuri de o mobilitate mai bună și de articulații sănătoase? Shark-Aid este soluția naturală pentru tine! Shark-Aid este un supliment alimentar bogat în condroitină și glucozamină, două substanțe esențiale pentru menținerea cartilajului articular sănătos. Cartilajul este un țesut conjunctiv moale care acoperă capetele oaselor din articulații, ajutând la amortizarea șocurilor și la menținerea unei mișcări fluide. Beneficiile Shark-Aid: Susține articulațiile sănătoase și mobilitateaReduce durerea articulară și inflamațiaÎmbunăt..
166,63 RON
Strong Bones 100 capsule: Oase puternice și sănătoase pentru o viață activă! Visezi la o viață activă și lipsită de griji legate de sănătatea oaselor? Strong Bones 100 capsule este soluția naturală ideală pentru tine! Strong Bones 100 capsule este un supliment alimentar 100% natural, bogat în calciu și magneziu, două minerale esențiale pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților. Formula sa unică te ajută să: Beneficiile Strong Bones 100 capsule: Crește densitatea osoasăReduce riscul de osteoporozăFortifică oasele și dințiiPrevine crampele musculareÎmbunătățește calitatea somnuluiReduce ..
68,26 RON
Strong Bones 250 capsule: Oase și dinți puternici pentru totdeauna! Visezi la o viață lipsită de griji legate de sănătatea oaselor și a dinților? Strong Bones 250 capsule este soluția naturală ideală pentru tine! Strong Bones 250 capsule este un supliment alimentar 100% natural, bogat în calciu și magneziu, două minerale esențiale pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților pe termen lung. Formula sa unică te ajută să: Beneficiile Strong Bones 250 capsule: Crește densitatea osoasăReduce riscul de osteoporozăFortifică oasele și dințiiPrevine crampele musculareÎmbunătățește calitatea somnu..
132,76 RON
Vitamina D: Susține-ți sistemul imunitar și oasele! Vitamina D este o vitamină esențială care joacă un rol important în multe funcții ale organismului, inclusiv: Sistemul imunitar: Vitamina D ajută la stimularea sistemului imunitar și la combaterea infecțiilor. Oase sănătoase: Vitamina D ajută organismul să absoarbă calciul, care este esențial pentru oase puternice. Alte beneficii: Vitamina D poate contribui la reducerea riscului de boli cardiovasculare, diabet de tip 2 și anumite tipuri de cancer. De ce să alegi Calivita Vitamin D? Doză zilnică optimă: Calivita Vitamin D oferă o doză ziln..
36,01 RON
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)
Product Filter