Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Super Fructe

Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Aport complet de vitamine și minerale esențialeCrește nivelul de energie și vitalitateFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaProtejează sistemul cardiovascularMenține sănătatea pielii, părului și unghiilorReduce stresul oxidativÎmbunătățește starea generală de bineCaracteristici: Formulă complexă cu 21 de vitamine și mineraleConține ingrediente naturale și biodisponibileDozaj optim pentru o absor..
375,18 RON
Organic Acai CaliVita-Superfruct bogat în antioxidanți pentru Energie și VitalitateTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Organic Acai CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Crește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește funcțiile cognitive(memorie, concentrare)Protejează organismul împotriva stresului oxidativFortifică sistemul imunitarAjută la detoxifierea organismuluiÎmbunătățește starea generală de bineDe ce să alegi Organic Acai CaliVita? 100%pulbere organică de acai din BraziliaBogată în antioxidanți(antociani)Conține vitamine și minerale esențialeProducț..
200,49 RON
Organic Noni CaliVita-Susține Sănătatea Generală a OrganismuluiCaută un supliment alimentar natural care să te ajute să te simți mai bine și mai energic? Organic Noni CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Susține sănătatea generală a organismuluiCrește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește funcțiile cognitive(memorie, concentrare)Fortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaReduce inflamațiileAre proprietăți antioxidanteDe ce să alegi Organic Noni CaliVita? 100%suc organic de noni din Polinezia FrancezăBogat în vitamine, minerale și aminoacizi esențialiProducție ce..
252,09 RON
Pachet Organic Acai 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea naturii! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul Organic Acai 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Suc de Acai organic (99, 6%): provenit din fructe cultivate ecologic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Concentrat din suc de cireșe negre organice: bogat în vitaminele A și C, potasiu și fibre, cu efecte benefice pentru sistemul imunitar și cardiovascular. Concentrat din suc organic de mere: o sursă excel..
601,46 RON
Pachet Organic Noni 3+1: Susține-ți vitalitatea cu puterea naturii! Beneficii extraordinare pentru o viață sănătoasă! Pachetul Organic Noni 3+1 este un produs natural complex, creat pentru a sprijini starea generală de bine a organismului. Formula sa bogată include: Suc de Noni organic (99, 6%): provenit din fructe cultivate ecologic, bogat în vitamine, minerale, aminoacizi și antioxidanți. Concentrat din suc de struguri albi organici: o sursă excelentă de polifenoli, cu proprietăți antiinflamatoare și antioxidante. Concentrat din suc organic de cireșe negre: bogat în vitaminele A și C, pot..
756,26 RON
Polinesian Noni Caps CaliVita-Susține Sănătatea Generală a OrganismuluiCaută un supliment alimentar natural care să te ajute să te simți mai bine și mai energic? Polynesian Noni Caps CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Susține sănătatea generală a organismuluiCrește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește funcțiile cognitive(memorie, concentrare)Fortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaReduce inflamațiileAre proprietăți antioxidanteAjută la ameliorarea durerilor articulareContribuie la reducerea colesteroluluiSusține reglarea glicemieiDe ce să alegi Polynesian ..
145,13 RON
Polynesian Noni Liquid-Elixirul Sănătății din Polinezia FrancezăCaută un mod natural de a-ți îmbunătăți starea generală de bine? Polynesian Noni Liquid este soluția perfectă! Beneficii: Sprijină vitalitatea și energiaFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaReduce inflamațiileSusține sănătatea cardiovascularăÎmbunătățește calitatea somnuluiBeneficii pentru diabetSănătatea pieliiDe ce să alegi Polynesian Noni Liquid? 100%suc organic din Polinezia FrancezăConcentrat pentru o eficiență sporităGust delicios și ușor de consumatProducție certificată GMPRecomandat de nutriționiștiCine are nev..
278,43 RON
ZenThonic: Găsește echilibrul interior cu ajutorul naturii! ZenThonic este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te ajuta să faci față stresului și anxietății vieții moderne. Formula sa bogată în ingrediente active oferă o serie de beneficii: Beneficiile ZenThonic: Reduce stresul și anxietatea: ZenThonic conține valeriană, passiflora și magneziu, care contribuie la reducerea stresului și a anxietății. Îmbunătățește calitatea somnului: ZenThonic conține melatonină, care contribuie la reglarea somnului și la îmbunătățirea calității acestuia. Îmbunătățește starea de spirit: ..
239,19 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Product Filter