Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Vitamine și multivitamine

Te simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Atunci B Complex de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! B Complex este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Susține energia și vitalitatea organismului Reduce oboseala și stresul Îmbunătăți concentrarea și memoria Menține un sistem nervos sănătos Contribui la metabolismul energetic Susține funcția cardiovasculară Îmbunătăți starea de spirit B Complex conține complexul de vitamine B, care include: Vitamina B1 (Tiamină) Vitamina B2 (Riboflavină) Vitamina B3 (Niacină) Vitamina B5 (Acid pantotenic) Vitamina B..
32,79 RON
Visezi la o vedere mai bună, un sistem imunitar mai puternic și o piele mai sănătoasă? Atunci Beta Carotene de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Beta Carotene este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți vederea Preveni degenerescența maculară legată de vârstă (DMLA) Preveni cataracta Proteja pielea de daunele provocate de radiațiile UV Reduce riscul de cancer de piele Îmbunătăți aspectul pielii uscate și aspre Stimula sistemul imunitar Proteja organismul de infecții Beta Carotene conține beta-caroten, un precursor al vitaminei A, care este: Un..
81,16 RON
1000 mg vitamina C naturală din acerolaGrăbește vindecarea rănilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 1000 Plus de la Calivita este ideal pentru perioadele cu risc crescut de răceală și gripă C 1000 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 1000 Plus conține: 1000 mg vitamina C naturală din acerola Ext..
105,89 RON
300 mg vitamina C naturală din acerolaSusține absorbția fieruluiMenține sănătatea pielii, a oaselor și a dințilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 300 Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 300 Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 300 Plus conține: 300 mg vitamina C naturală d..
84,39 RON
500 mg vitamina C naturală din acerolaDoza zilnică recomandată pentru adulțiReduce oboseala și extenuareaVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C 500 de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C 500 este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C 500 conține: 500 mg vitamina C naturală din acerola Extract de b..
82,24 RON
Visezi la o imunitate de fier și o viață sănătoasă? Descoperă C Plus de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a preveni răcelile și gripa și a te bucura de o stare de bine generală! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Vitamina C fortifică sistemul imunitar și te ajută să lupți împotriva infecțiilor. Antioxidant puternic: Protejează celulele de daunele oxidative, prevenind bolile cronice. Bioflavonoide: Sporesc absorbția vitaminei C și oferă beneficii antiinflamatoare și antivirale. Răceală și gripă prevenite: Reduce riscul de a contracta răceli și gripă. Vindecare rapidă: Grăbește..
47,84 RON
1000 mg vitamina C naturală din acerola și măceșeÎmbogățit cu echinacea pentru un plus de imunitateRecomandat pentru combaterea infecțiilorVisezi la un sistem imunitar mai puternic și la mai multă energie? Atunci C-1000+ de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! C-1000+ este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Întări sistemul imunitar Reduce oboseala și extenuarea Proteja celulele de stresul oxidativ Preveni răceala și gripa Grăbi vindecarea rănilor Îmbunătăți absorbția fierului Menține sănătatea pielii, a oaselor și a dinților C-1000+ conține: 1000 mg vit..
40,31 RON
Visezi la oase puternice, un sistem imunitar de fier și o stare de bine generală? Descoperă D-Drops de la Calivita, aliatul tău perfect pentru a te bucura de o viață lungă și sănătoasă! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Vitamina D3 stimulează producția de celule albe sanguine, responsabile de combaterea infecțiilor. Absorbție optimă a calciului: Ajută organismul să absoarbă calciul necesar pentru menținerea sănătății oaselor și dinților. Oase și dinți puternici: Previne osteoporoza și rahitismul, contribuind la mineralizarea osoasă. Mușchi sănătoși: Susține funcția musculară și pr..
107,50 RON
Te simți obosit, lipsit de energie și vulnerabil la boli? Full Spectrum te poate ajuta! Un stil de viață modern, expunerea la poluare și stresul pot afecta negativ sistemul imunitar și pot duce la o stare de oboseală cronică. Full Spectrum Calivita este un supliment alimentar natural complet și echilibrat, care te ajută să îți recapeți energia și vitalitatea și să te protejezi de boli. Formula sa unică conține o gamă largă de vitamine, minerale și antioxidanți esențiali pentru buna funcționare a organismului. Printre beneficiile Full Spectrum Calivita se numără: Beneficiile Full Spectrum Caliv..
74,71 RON
Jeleuri delicioase pline de nutrienți esențiali pentru micuții tăi! Gummy Kids Calivita sunt jeleuri delicioase cu gust de fructe, bogate în vitamine și minerale esențiale pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor. Fiecare jeleu conține o combinație unică de 12 nutrienți importanți, inclusiv: Vitamina A: Susține vederea, sistemul imunitar și creșterea celulelor. Vitamina C: Întărește sistemul imunitar și ajută la absorbția fierului. Vitamina D: Susține absorbția calciului și fosforului, esențiale pentru oase și dinți puternici. Vitamina E: Protejează celulele împotriva stresului ox..
107,39 RON
Susține creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor tăi cu Lion Kids+Vitamin D! Lion Kids+Vitamin D este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a oferi copiilor o doză optimă de vitamine și minerale esențiale pentru a le susține creșterea și dezvoltarea armonioasă. Beneficiile Lion Kids+Vitamin D: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea copiilor de răceli și gripa. Contribuie la dezvoltarea oaselor și a dinților: Aportul de calciu și vitamina D este esențial pentru oase și dinți puternici. Îmbunătățește funcțiile cognitive: Ajută la concentrarea și memoria copiilor. ..
63,96 RON
Adăugați în Coş
Susține imunitatea copiilor tăi cu Lion Kids C! Lion Kids C este un supliment alimentar natural, bogat în vitamina C naturală din acerola, special conceput pentru a susține sistemul imunitar al copiilor și a-i proteja de răceli și gripă. Beneficiile Lion Kids C: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea copiilor de răceli și gripă. Este bogat în vitamina C naturală din acerola: O sursă naturală de vitamina C ușor de absorbit de organism. Contribuie la combaterea oboselii: Ajută copiii să fie mai energici și mai vitali. Are proprietăți antioxidante: Protejează celulele de stresul oxidativ...
38,16 RON
Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii cu Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe! Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe este un supliment alimentar natural, bogat în vitamina C naturală și bioflavonoide din surse naturale, special conceput pentru a susține sistemul imunitar și a te proteja de răceli și gripă. Beneficiile Liquid C+Bioflavonoide și Măceșe: Susține sistemul imunitar: Ajută la protejarea organismului de infecții. Este bogat în vitamina C naturală: O sursă naturală de vitamina C ușor de absorbit de organism. Conține bioflavonoide: Ajută la absorbția vitaminei C și la creșterea eficie..
111,26 RON
Adăugați în Coş
Susține-ți energia și vitalitatea cu Mega B Complex! Mega B Complex este un supliment alimentar natural, bogat în toate cele 8 vitamine B esențiale, care contribuie la o serie de funcții importante ale organismului, de la producția de energie la menținerea sănătății sistemului nervos. Beneficiile Mega B Complex: Crește energia și vitalitatea: Ajută la reducerea oboselii și la menținerea nivelului de energie. Susține metabolismul: Ajută la transformarea alimentelor în energie. Menține sănătatea sistemului nervos: Ajută la transmiterea impulsurilor nervoase și reduce stresul. Fortifică sistemul ..
193,50 RON
Elibereaza-te de disconfortul menopauzei cu Menopausal Formula CaliVita! Menopausal Formula este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te ajuta sa gestionezi eficient simptomele menopauzei si sa te bucuri din nou de o stare de bine completa. Beneficiile Menopausal Formula CaliVita: Reduce semnificativ frecventa si intensitatea bufeurilorCombate transpiratia nocturna si imbunatateste calitatea somnuluiAmelioreaza uscaciunea vaginala si disconfortul intimContribuie la echilibrarea hormonala si reducerea starii de iritabilitateFormula naturala, sigura si eficienta, fara efecte..
201,03 RON
Multi One CaliVita-Sursa ta zilnica de vitalitateCompleteaza-ti carentele nutritionale cu Multi One CaliVita! Multi One este un supliment alimentar complex, special conceput pentru a oferi organismului tau toate vitaminele si mineralele esentiale de care are nevoie pentru a functiona optim. Beneficiile Multi One CaliVita: Contribuie la mentinerea sanatatii generale si a vitalitatiiIntareste sistemul imunitar si te ajuta sa lupti impotriva infectiilorCreste nivelul de energie si reduce obosealaImbunatateste concentrarea si memoriaContribuie la sanatatea pielii, parului si unghiilorFormula compl..
30,10 RON
New Life CaliVita-Energie și Vitalitate RenăscuteTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? New Life CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Acest supliment alimentar natural este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți, care te ajută să: Crești nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățești concentrarea și memoriaFortifici sistemul imunitarProtejezi celulele împotriva stresului oxidativÎmbunătățești starea generală de bineNew Life CaliVita este recomandat pentru: Persoane care se simt obosite și lipsite de energiePersoane care suferă de stresPersoane care doresc să-și fortifice ..
95,14 RON
Pachet Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate: Energie și vitalitate sporite! Simte-te energic și vital toată ziua cu Pachetul Enjoy Life! Pachetul Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate de la CaliVita este combinația perfectă pentru o viață plină de energie și vitalitate. Acesta reunește două produse naturale cu beneficii dovedite: Rhodiolin: Extract din Rhodiola rosea, cunoscută pentru proprietățile sale adaptogene, care te ajută să te adaptezi la stres și oboseală. Omega 3 Concentrate: O sursă bogată de acizi grași Omega 3, esențiali pentru o inimă sănătoasă, un creier performant ..
211,78 RON
Adăugați în Coş
Pachet Răceală & Gripă: C1000 + Oregano Oil CaliVitaO combinație naturală pentru o imunitate mai puternică! Răceala și gripa sunt afecțiuni comune care ne pot afecta pe toți, indiferent de vârstă. Simptomele pot fi neplăcute și pot include dureri de cap, febră, tuse, dureri în gât și oboseală. Pachetul Răceală & Gripă CaliVita este o soluție naturală care te ajută să îți fortifiezi organismul și să combați mai eficient răceala și gripa. Pachetul conține: C1000 Plus: un supliment alimentar bogat în vitamina C, un nutrient esențial pentru sistemul imunitar. Vitamina C contribuie la: reducerea d..
170,93 RON
Adăugați în Coş
Pre Steps Daily-Energie Explozivă și Performanță Maximă! Pregătit să-ți duci antrenamentele la nivelul următor? Pre Steps Daily este suplimentul pre-antrenament perfect pentru a te energiza instantaneu, a-ți îmbunătăți concentrarea și a te ajuta să depășești limitele! Beneficii: Energie explozivă: Formula sa concentrată te energizează instantaneu și îți oferă un flux constant de energie de-a lungul antrenamentului. Concentrare îmbunătățită: Te ajută să te concentrezi mai bine pe exerciții și să maximizezi rezultatele. Performanță sporită: Îți oferă energia și puterea necesară pentru a depăși l..
76,33 RON
Afişare 1 - 20 din 28 (2 pagini)
Product Filter