Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Stare de bine

#boostUp Calivita: Stimulează-ți creierul și depășește-ți limitele! #boostUp Calivita: Soluția naturală pentru o memorie mai bună și o concentrare mai puternicăEști mereu obosit și stresat? Ai dificultăți de concentrare și memorie? Simți că ai nevoie de un plus de energie mentală? Atunci #boostUp de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! #boostUp este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți memoria și concentrarea Crește nivelul de energie mentală Reduce stresul și anxietatea Stimula creativitatea și performanța cognitivă Proteja celulele creierului #..
163,40 RON
#CheerUp Calivita: Zâmbește mai mult cu un plus de energie și bună dispoziție! #CheerUp: Soluția naturală pentru o stare de spirit mai bună și mai multă energieTe simți mereu obosit, lipsit de energie și motivație? Suferi de stări de tristețe, apatie sau lipsă de concentrare? Ai nevoie de un plus de optimism și vitalitate? Atunci #CheerUp de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! #CheerUp este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Îmbunătăți starea de spirit și a combate stările depresive Crește nivelul de energie și vitalitate Reduce stresul și anxietatea Îmb..
177,38 RON
Visezi la un organism plin de vitalitate? Descoperă CELL XC de la Calivita, aliatul tău perfect pentru o viață sănătoasă și energică! Beneficii esențiale: Protecție antioxidantă avansată: Formula bogată în ingrediente naturale combate eficient stresul oxidativ, protejând celulele de daune. Detoxifiere eficientă: CELL XC stimulează eliminarea toxinelor din organism, contribuind la o stare de bine generală. Sistem imunitar puternic: Ingredientele active fortifică sistemul imunitar, oferindu-ți o mai bună apărare împotriva bolilor. Niveluri crescute de energie: CELL XC te ajută să te s..
160,71 RON
Detox Patch: Detoxifică-te natural cu ajutorul naturii! Detox Patch este un plasture de detoxifiere natural, conceput pentru a elimina toxinele din organism, a îmbunătăți digestia și a reduce balonarea. Formula sa bogată în ingrediente active, precum extract de bambus, extract de ghimbir și turmalină, stimulează circulația sanguină, reduce inflamația și te ajută să te simți mai energic și mai vital. Beneficiile Detox Patch: Elimină toxinele din organism: Detox Patch conține ingrediente active care stimulează transpirația și elimină toxinele din organism. Îmbunătățește digestia: Detox Patch c..
160,71 RON
Visezi la o digestie ușoară și o stare de bine generală? Digestia este un proces esențial pentru menținerea sănătății organismului. O digestie deficitară poate duce la balonare, disconfort abdominal, constipație, absorbție deficitară a nutrienților și alte probleme de sănătate. Digestive Enzymes Calivita este un supliment alimentar natural bogat în enzime digestive care ajută la digestia eficientă a alimentelor și ameliorează problemele digestive. Beneficiile Digestive Enzymes Calivita: Digestie ușoară: Enzimele digestive descompun moleculele mari din alimente, facilitând digestia și absorbția..
111,26 RON
Simți oboseală cronică, dificultăți de concentrare și memorie scăzută? Energia și memoria sunt esențiale pentru o viață activă și plină de satisfacții. Oboseala cronică, dificultățile de concentrare și memoria scăzută pot afecta semnificativ performanța la locul de muncă, la școală și în viața de zi cu zi. Energy&Memory Calivita este soluția naturală pentru a te energiza, a îți îmbunătăți memoria și concentrarea și a îți crește performanța intelectuală. Beneficiile Energy&Memory Calivita: Energie naturală: Stimulează producția de energie naturală a organismului, reducând oboseala cronică și of..
123,09 RON
Detoxifică-ți organismul și energizează-te cu Liquid Chlorophyll! Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar natural, bogat în clorofilă ușor absorbabilă din surse naturale, special conceput pentru a detoxifica organismul, a crește energia și a te bucura de o viață sănătoasă. Beneficiile Liquid Chlorophyll: Detoxifică organismul: Ajută la eliminarea toxinelor din ficat, colon și sânge. Crește energia și vitalitatea: Reduce oboseala și te ajută să te simți mai energic. Susține sistemul imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Îmbunătățește digestia: Ajută la reglarea tranz..
278,43 RON
Susține-ți ficatul cu Liver Aid! Liver Aid este un supliment alimentar natural, bogat în plante cu proprietăți hepatoprotectoare, coleretice și colagogice, special conceput pentru a susține funcția hepatică și a te bucura de o digestie ușoară. Beneficiile Liver Aid: Susține funcția hepatică: Ajută la detoxifierea ficatului și la eliminarea toxinelor. Îmbunătățește digestia: Ajută la digestia grăsimilor și la reducerea balonării. Stimulează secreția biliară: Ajută la digestia grăsimilor și la absorbția vitaminelor liposolubile. Reduce inflamația ficatului: Ajută la protejarea celulelor hepatice..
215,00 RON
Hidratează-te la nivel optim cu Low Deuterium Oxy Crystal(LODOC)! Low Deuterium Oxy Crystal(LODOC)este un concentrat de apă magnetic structurat și stabilizat, obținut printr-un proces special care reduce conținutul de deuteriu(isotop greu al hidrogenului)și îmbogățește apa cu oxigen stabil. Beneficiile Low Deuterium Oxy Crystal(LODOC): Optimizează hidratarea: Permite o absorbție mai rapidă și mai eficientă a apei de către organism. Crește energia și vitalitatea: Ajută la reducerea oboselii și la creșterea nivelului de energie. Îmbunătățește performanța fizică și cognitivă: Scade timpul de reac..
227,90 RON
Protejează-ți ochii cu Lutein Plus! Lutein Plus este un supliment alimentar natural, bogat în luteină și zeaxantină, doi carotenoizi esențiali pentru menținerea sănătății ochilor și a vederii. Luteina și zeaxantina se găsesc în mod natural în macula luteă, o zonă mică din centrul retinei care este responsabilă pentru vederea centrală. Beneficiile Lutein Plus: Protejează macula luteă: Reduce riscul de degenerescență maculară legată de vârstă(DMLV). Previne cataracta: Ajută la menținerea clarității lentilei ochiului. Îmbunătățește vederea nocturnă: Ajută ochii să se adapteze mai bine la lumină s..
174,15 RON
Protejează-ți celulele cu Mega qProtect! Mega qProtect este un supliment alimentar natural, bogat în antioxidanți, vitamine și minerale, special conceput pentru a te ajuta să îți protejezi celulele de stresul oxidativ și să îți menții o stare de sănătate optimă. Beneficiile Mega qProtect: Protejează celulele împotriva radicalilor liberi: Ajută la prevenirea bolilor cronice, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare și Alzheimer. Îmbunătățește sistemul imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Stimulează circulația sanguină: Ajută la menținerea tensiunii arteriale normale și a..
153,19 RON
Somn profund și odihnitor cu Melatonin 1 mg! Melatonin 1 mg este un supliment alimentar natural, bogat în melatonină, un hormon produs de organism care reglează ciclul somn-veghe. Melatonina te ajută să: Adormi mai repede: Reduce timpul necesar pentru a adormi. Ai un somn mai profund și mai odihnitor: Îmbunătățește calitatea somnului. Te trezești odihnit și energizat: Te simți mai bine dispus și mai energic a doua zi. Reglezi bioritmul: Ajută la sincronizarea ceasului intern al organismului. Reduci stresul și anxietatea: Te ajută să te relaxezi și să te pregătești pentru somn. De ce să alegi M..
99,98 RON
Somn profund și reparator cu Melatonin 3. 0! Melatonin 3. 0 este un supliment alimentar natural, bogat în melatonină, recomandat pentru cei care au nevoie de o doză mai mare pentru a obține un somn profund și reparator. Melatonina te ajută să: Adormi mai repede: Reduce timpul necesar pentru a adormi. Ai un somn mai profund și mai odihnitor: Îmbunătățește calitatea somnului. Te trezești odihnit și energizat: Te simți mai bine dispus și mai energic a doua zi. Reglezi bioritmul: Ajută la sincronizarea ceasului intern al organismului. Reduci stresul și anxietatea: Te ajută să te relaxezi și să te ..
61,81 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Aport complet de vitamine și minerale esențialeCrește nivelul de energie și vitalitateFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaProtejează sistemul cardiovascularMenține sănătatea pielii, părului și unghiilorReduce stresul oxidativÎmbunătățește starea generală de bineCaracteristici: Formulă complexă cu 21 de vitamine și mineraleConține ingrediente naturale și biodisponibileDozaj optim pentru o absor..
375,18 RON
Organic Acai CaliVita-Superfruct bogat în antioxidanți pentru Energie și VitalitateTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Organic Acai CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Crește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește funcțiile cognitive(memorie, concentrare)Protejează organismul împotriva stresului oxidativFortifică sistemul imunitarAjută la detoxifierea organismuluiÎmbunătățește starea generală de bineDe ce să alegi Organic Acai CaliVita? 100%pulbere organică de acai din BraziliaBogată în antioxidanți(antociani)Conține vitamine și minerale esențialeProducț..
200,49 RON
Organic Noni CaliVita-Susține Sănătatea Generală a OrganismuluiCaută un supliment alimentar natural care să te ajute să te simți mai bine și mai energic? Organic Noni CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Susține sănătatea generală a organismuluiCrește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește funcțiile cognitive(memorie, concentrare)Fortifică sistemul imunitarÎmbunătățește digestiaReduce inflamațiileAre proprietăți antioxidanteDe ce să alegi Organic Noni CaliVita? 100%suc organic de noni din Polinezia FrancezăBogat în vitamine, minerale și aminoacizi esențialiProducție ce..
252,09 RON
Ulei Organic - Tămâie (Frankincense)Uleiul organic de tămâie este un ulei esențial prețios, cu o istorie bogată și o gamă largă de beneficii. Extras din rășina arborelui Boswellia, uleiul de tămâie are un parfum balsamic, lemnos, care este apreciat atât pentru aromoterapie, cât și pentru uz cosmetic. Beneficiile uleiului organic de tămâie: Reduce inflamația: Uleiul de tămâie are proprietăți antiinflamatoare puternice care pot ajuta la ameliorarea durerilor articulare, a artritei și a altor afecțiuni inflamatorii. Promovează relaxarea: Parfumul calmant al uleiului de tămâie poate ajuta la red..
122,44 RON
Adăugați în Coş
Ulei Esential Organic - LavandăUleiul organic de lavandă este un ulei esențial relaxant și calmant, cu o aromă florală dulce. Extras din florile de lavandă, uleiul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și bunăstare. Beneficiile uleiului organic de lavandă: Relaxează și calmează: Aroma florală a uleiului de lavandă poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății, favorizând relaxarea și un somn odihnitor. Îmbunătățește calitatea somnului: Uleiul de lavandă poate ajuta la reducerea timpului necesar pentru a adormi și la îmbunătățirea calității somnului. Îngrijirea pielii: Uleiul de la..
79,44 RON
Adăugați în Coş
Ulei Esential Organic - LămâieUleiul organic de lămâie este un ulei esențial revigorant și energizant, cu o aromă citrică proaspătă. Extras din coaja de lămâie, uleiul are o mulțime de beneficii pentru sănătate și bunăstare. Beneficiile uleiului organic de lămâie: Revigorează și energizează: Aroma proaspătă a uleiului de lămâie poate ajuta la stimularea spiritului și la combaterea oboselii. Îmbunătățește concentrarea: Uleiul de lămâie poate ajuta la îmbunătățirea concentrării și a memoriei. Îngrijirea pielii: Uleiul de lămâie are proprietăți astringente care pot ajuta la reducerea sebumului..
42,89 RON
Adăugați în Coş
Oxy Max CaliVita-Oxigen Stabilizat pentru Energie și VitalitateTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Oxy Max CaliVita este soluția perfectă pentru tine! Beneficii: Crește nivelul de energie și vitalitateÎmbunătățește performanțele sportiveAccelerează recuperarea după efort fizicReduce stresul oxidativFortifică sistemul imunitarÎmbunătățește concentrarea și memoriaReduce durerile de cap și migreneleDe ce să alegi Oxy Max CaliVita? Formula unică cu oxigen stabilizatAsimiliare rapidă și eficientăProducție certificată GMPRecomandat de sportivi și nutriționiștiCine are nevoie de Oxy Max..
257,46 RON
Afişare 1 - 20 din 29 (2 pagini)
Product Filter