🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator

HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii! HerbAid+ este un supliment alimentar natu... Read More
396,68 RON
 • Brand: Calivita
 • Model: CC0052
 • Preț card (RON): 369
 • Puncte comerciale: 310.1

Opţiuni disponibile

HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii!

HerbAid+ este un supliment alimentar natural, bogat în plante medicinale cu proprietăți imunostimulatoare, antivirale și antibacteriene. Formula sa complexă ajută la întărirea sistemului imunitar, la combaterea infecțiilor și la reducerea duratei și severității răcelilor și gripelor.

Beneficiile HerbAid+:

 • Întărește sistemul imunitar: HerbAid+ conține plante medicinale cu proprietăți imunostimulatoare, care ajută la stimularea producției de celule albe sanguine și la creșterea capacității organismului de a lupta împotriva infecțiilor.
 • Combate infecțiile: HerbAid+ conține plante medicinale cu proprietăți antivirale și antibacteriene, care ajută la combaterea virusurilor și bacteriilor care cauzează răceli, gripă și alte infecții.
 • Reduce durata și severitatea răcelilor și gripelor: HerbAid+ ajută la reducerea duratei și severității răcelilor și gripelor, ameliorând simptomele precum febră, tuse, dureri de gât și dureri de cap.

De ce să alegi HerbAid+?

 • Ingrediente naturale: HerbAid+ este fabricat din ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate, fără adaos de ingrediente artificiale.
 • Sigur și eficient: HerbAid+ este un produs sigur și eficient, care a fost testat clinic.
 • Recomandat de specialiști: HerbAid+ este recomandat de medici și nutriționiști pentru întărirea sistemului imunitar și combaterea infecțiilor.

Cine are nevoie de HerbAid+?

 • Persoane care doresc să își întărească sistemul imunitar
 • Persoane care sunt predispuse la răceli și gripe
 • Persoane care se recuperează după o boală
 • Persoane care sunt expuse la factori de stres, cum ar fi un loc de muncă stresant, probleme familiale sau financiare
 • Persoane care au o alimentație dezechilibrată
 • Persoane care nu dorm suficient
Comandă acum HerbAid+ și bucură-te de un sistem imunitar mai puternic!
Mod de administrare

pulverizează produsul pe piele de 1-2 ori pe zi de la o distanţă de 8-10 cm. Dacă este necesar, masează pielea până se absoarbe complet. Se poate utiliza ca atare sau diluat cu apă. Produsul conţine alcool.

Atentie
Dacă pielea este sensibilă la ingrediente sau apar orice reacţii alergice la unul din ingredientele produsului, întrerupeţi imediat utilizarea. Evitaţi contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă. Dacă alăptaţi, nu utilizaţi produsul pe zonele unde acesta ar putea fi ingerat de copil.A se păstra la loc răcoros şi uscat, ferit de lumina solară directă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.A se utiliza de preferinţă înainte de sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj sau 12 luni de la deschiderea flaconului.

Spuneţi-vă opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Nu recomand Excelent
EveryMoment: Găsește echilibrul interior și bucură-te de viață la maxim! EveryMoment este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a te..
88,15 RON
Hand & Body Lotion: Hidratare intensă pentru mâini și corp! Hand & Body Lotion este o loțiune hidratantă bogată și cremoasă, special concepută pentru ..
90,30 RON
Nourishing Night Cream: Trezește-te cu o piele mai tânără și mai radiantă! Nourishing Night Cream este o cremă de noapte hrănitoare, special concepută..
63,96 RON
Ulei Organic - Tămâie (Frankincense)Uleiul organic de tămâie este un ulei esențial prețios, cu o istorie bogată și o gamă largă de beneficii. Extras d..
122,44 RON
Adăugați în Coş
Ulei Esential Organic - LavandăUleiul organic de lavandă este un ulei esențial relaxant și calmant, cu o aromă florală dulce. Extras din florile de la..
79,44 RON
Adăugați în Coş
Ulei Esential Organic - LămâieUleiul organic de lămâie este un ulei esențial revigorant și energizant, cu o aromă citrică proaspătă. Extras din coaja ..
42,89 RON
Adăugați în Coş
OrganiCare Anti-ageing Cream: Fii mereu tânără și radiantă! OrganiCare Anti-ageing Cream este o cremă anti-îmbătrânire naturală, special concepută pen..
160,07 RON
OrganiCare Bath & Shower: Transformă baia ta într-un spa relaxant! OrganiCare Bath & Shower este un gel de duș și baie natural, bogat în ingrediente h..
88,04 RON
OrganiCare Body Lotion: Hidratare intensă și o piele catifelată! OrganiCare Body Lotion este o loțiune hidratantă naturală, bogată în ingrediente hidr..
106,32 RON
OrganiCare Body Scrub: Exfoliere delicată și o piele reînnoită! OrganiCare Body Scrub este un exfoliant natural pentru corp, bogat în ingrediente exfo..
150,39 RON