🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator

HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+, 300 ml + 3 sticle cu pulverizator
HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii! HerbAid+ este un supliment alimentar natu... Read More
396,68 RON
 • Brand: Calivita
 • Model: CC0052
 • Preț card (RON): 369
 • Puncte comerciale: 310.1

Opţiuni disponibile

HerbAid+: Susține-ți sistemul imunitar cu puterea naturii!

HerbAid+ este un supliment alimentar natural, bogat în plante medicinale cu proprietăți imunostimulatoare, antivirale și antibacteriene. Formula sa complexă ajută la întărirea sistemului imunitar, la combaterea infecțiilor și la reducerea duratei și severității răcelilor și gripelor.

Beneficiile HerbAid+:

 • Întărește sistemul imunitar: HerbAid+ conține plante medicinale cu proprietăți imunostimulatoare, care ajută la stimularea producției de celule albe sanguine și la creșterea capacității organismului de a lupta împotriva infecțiilor.
 • Combate infecțiile: HerbAid+ conține plante medicinale cu proprietăți antivirale și antibacteriene, care ajută la combaterea virusurilor și bacteriilor care cauzează răceli, gripă și alte infecții.
 • Reduce durata și severitatea răcelilor și gripelor: HerbAid+ ajută la reducerea duratei și severității răcelilor și gripelor, ameliorând simptomele precum febră, tuse, dureri de gât și dureri de cap.

De ce să alegi HerbAid+?

 • Ingrediente naturale: HerbAid+ este fabricat din ingrediente naturale, de cea mai înaltă calitate, fără adaos de ingrediente artificiale.
 • Sigur și eficient: HerbAid+ este un produs sigur și eficient, care a fost testat clinic.
 • Recomandat de specialiști: HerbAid+ este recomandat de medici și nutriționiști pentru întărirea sistemului imunitar și combaterea infecțiilor.

Cine are nevoie de HerbAid+?

 • Persoane care doresc să își întărească sistemul imunitar
 • Persoane care sunt predispuse la răceli și gripe
 • Persoane care se recuperează după o boală
 • Persoane care sunt expuse la factori de stres, cum ar fi un loc de muncă stresant, probleme familiale sau financiare
 • Persoane care au o alimentație dezechilibrată
 • Persoane care nu dorm suficient
Comandă acum HerbAid+ și bucură-te de un sistem imunitar mai puternic!
Mod de administrare

pulverizează produsul pe piele de 1-2 ori pe zi de la o distanţă de 8-10 cm. Dacă este necesar, masează pielea până se absoarbe complet. Se poate utiliza ca atare sau diluat cu apă. Produsul conţine alcool.

Atentie
Dacă pielea este sensibilă la ingrediente sau apar orice reacţii alergice la unul din ingredientele produsului, întrerupeţi imediat utilizarea. Evitaţi contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă. Dacă alăptaţi, nu utilizaţi produsul pe zonele unde acesta ar putea fi ingerat de copil.A se păstra la loc răcoros şi uscat, ferit de lumina solară directă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.A se utiliza de preferinţă înainte de sfârşitul perioadei menţionate pe ambalaj sau 12 luni de la deschiderea flaconului.

Spuneţi-vă opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Nota:
Nu recomand Excelent
#CheerUp Calivita: Zâmbește mai mult cu un plus de energie și bună dispoziție! #CheerUp: Soluția naturală pentru o stare de spirit mai bună și mai mu..
177,38 RON
Te confrunți cu simptome neplăcute ale menopauzei sau cu menstruație neregulată? Uleiul de luminiță de seară te poate ajuta! Echilibrul hormonal este ..
97,83 RON
Adăugați în Coş
Cauți un supliment natural pentru a-ți consolida sistemul imunitar, a îmbunătăți circulația sanguină și a menține tensiunea arterială normală? Garlic ..
86,54 RON
Te confrunți cu probleme de memorie și concentrare? Ginkgo XC te poate ajuta! Ginkgo XC Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, car..
92,45 RON
Te simți obosit, lipsit de energie și balonat? Green Care te poate ajuta! Green Care Calivita este un supliment alimentar natural 100% natural, care c..
99,98 RON
Detoxifică-ți organismul și energizează-te cu Liquid Chlorophyll! Liquid Chlorophyll este un supliment alimentar natural, bogat în clorofilă ușor abso..
278,43 RON
Nopalin CaliVita-Sănătate Intestinală și Controlul GreutățiiTe simți balonat, constipat sau ai probleme cu digestia? Nopalin CaliVita este soluția per..
150,50 RON
Ocean 21 CaliVita-Multivitamine și Minerale Complete pentru O Sănătate OptimăTe simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Ocean 21 CaliVita este ..
375,18 RON
Oregano Oil CaliVita-Ulei de Oregano Pur pentru Sănătate și ImunitateCaută o soluție naturală pentru a-ți stimula sistemul imunitar și a combate infec..
120,40 RON
Pachet Enjoy Life Rhodiolin + Omega 3 Concentrate: Energie și vitalitate sporite! Simte-te energic și vital toată ziua cu Pachetul Enjoy Life! Pachetu..
211,78 RON
Adăugați în Coş