Returul Produselor

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati şi fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 15 zile lucratoare cf. Ordonantei 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, şi poate returna produsul (produsele) in acelaşi termen de 10 zile. S.C. California Fitness Romania S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat şi conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Suma inapoiata se va vira in contul clientului, comunicat in scris in notificarea transmisa prin care işi exprima dorinta de returnare a produselor. Nu se accepta pentru returnare produsele a caror sigiliu a fost desfacut, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, şocuri etc. Costurile pentru returul produselor vor fi achitate de catre client.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la express@calivita.ro, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon 0256/291219.