Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Minerale

Formula completă cu calciu, magneziu, vitamina D3 și vitamina K2Susține absorbția calciului și fixarea acestuia în oaseReduce riscul de osteoporoză Visezi la oase și mușchi de fier? Descoperă CA-MG with D+K de la Calivita, formula completă pentru un organism puternic! Beneficii esențiale: Oase mai puternice: Calciul, magneziul și vitamina D3 contribuie la formarea și menținerea densității osoase, prevenind osteoporoza. Dinți mai sănătoși: Formula fortificată cu vitamina K2 favorizează fixarea calciului în dinți, oferindu-ți o dantură mai rezistentă. Mușchi mai puternici: Magneziul par..
40,31 RON
Calciu natural din coralIdeal pentru perioadele cu risc crescut de fracturiGrăbește vindecarea rănilorVisezi la oase și mușchi puternici? Atunci Calcium Magnezium Plus de la Calivita este soluția perfectă pentru tine! Calcium Magnezium Plus este un supliment alimentar natural, special conceput pentru a: Menține sănătatea oaselor și a dinților Preveni osteoporoza Reduce crampele musculare Îmbunătăți contracția musculară Reduce riscul de fracturi Contribui la o stare de bine generală Calcium Magnezium Plus conține: Calciu natural din coral Magneziu citrat Vitamina D3 Zinc Cupru Mangan Bor..
103,20 RON
Visezi la un organism mai puternic și mai vital? Descoperă Chelated Zinc de la Calivita, aliatul tău perfect pentru o imunitate de fier și o stare de bine generală! Beneficii esențiale: Sistem imunitar puternic: Zincul contribuie la fortificarea sistemului imunitar, oferindu-ți o mai bună protecție împotriva bolilor. Vindecare rapidă: Susține vindecarea rănilor și a arsurilor, grăbind procesul de refacere a organismului. Vitalitate crescută: Te ajută să te simți mai energic și mai vital pe tot parcursul zilei. Metabolism optim: Zincul participă la metabolismul proteinelor, carbohidr..
48,38 RON
Te simți balonat, obosit și stresat? Detoxifică-te natural cu Epsom Detox Caps! Detoxifierea este esențială pentru o viață sănătoasă. Toxinele se acumulează în organism din cauza expunerii la poluare, stres, alimentație nesănătoasă și alte surse. Detoxifierea regulată ajută la eliminarea toxinelor, la îmbunătățirea stării generale de bine și la reducerea riscului de boli. Epsom Detox Caps Calivita este un supliment alimentar natural care te ajută să te detoxifici eficient, să reduci inflamația și să te relaxezi. Formula sa unică conține sare Epsom, un mineral bogat în magneziu și sulfat, cunos..
93,53 RON
Susține vitalitatea și energia ta cu Iron Plus! Iron Plus este un supliment alimentar natural, bogat în fier ușor absorbabil din surse naturale, special conceput pentru a combate anemia feriprivă și a te bucura de o viață plină de energie. Beneficiile Iron Plus: Combate anemia feriprivă: Ajută la creșterea nivelului de fier din organism. Crește energia și vitalitatea: Reduce oboseala și te ajută să fii mai activ. Îmbunătățește concentrarea și memoria: Ajută la oxigenarea creierului. Susține sistemul imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Este bogat în vitamina B12: Susține ..
56,98 RON
Susține-ți organismul cu MagneZI B6! MagneZI B6 este un supliment alimentar natural, bogat în magneziu și vitamina B6, două minerale esențiale care contribuie la buna funcționare a numeroase sisteme din organism. Beneficiile MagneZI B6: Reduce oboseala și extenuarea: Ajută la menținerea nivelului de energie și vitalitate. Menține sănătatea sistemului nervos: Ajută la transmiterea impulsurilor nervoase și reduce stresul. Susține funcția musculară: Ajută la contracția și relaxarea mușchilor. Contribuie la absorbția calciului: Ajută la menținerea sănătății oaselor și dinților. Reglează glicemia: ..
82,24 RON
Susține-ți sistemul imunitar și multe altele cu Mega Zinc! Mega Zinc este un supliment alimentar natural, bogat în zinc, un mineral esențial pentru o serie de funcții importante ale organismului. Zincul contribuie la: Funcția normală a sistemului imunitar: Ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor. Metabolismul normal al macronutrienților: Ajută la transformarea alimentelor în energie. Menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor. Procesul de diviziune celulară. Sinteza proteinelor. Menținerea nivelului normal de testosteron din sânge. Fertilitatea și reproducerea normală. Vindecare..
49,45 RON
Power Mins-Energie Vitală și Nutriție Completă pentru o Viață Activă! Te simți obosit, lipsit de energie și vitalitate? Power Mins este soluția perfectă pentru a-ți completa nutriția și a-ți revigora organismul! Beneficii: Energie vitală de lungă durată: Formula sa bogată te energizează natural și te ajută să te simți mai vital pe tot parcursul zilei. Nutriție completă: Aportul optim de vitamine, minerale și antioxidanți îți completează carențele nutriționale și susține buna funcționare a organismului. Imunitate fortificată: Îmbunătățește sistemul imunitar și te ajută să lupți mai eficient împ..
72,03 RON
Pro Selenium-Imunitate Puternică și Protecție Antioxidantă! Te simți obosit și vulnerabil la infecții? Pro Selenium este suplimentul perfect pentru a-ți fortifica sistemul imunitar, a te proteja de stresul oxidativ și a te bucura de o stare generală de bine! Beneficii: Sistem imunitar fortificat: Stimulează producția de celule albe sanguine și te ajută să lupți mai eficient împotriva infecțiilor. Protecție antioxidantă puternică: Neutralizează radicalii liberi și te protejează de stresul oxidativ, prevenind deteriorarea celulelor. Sănătate tiroidiană optimă: Susține buna funcționare a glandei ..
50,53 RON
Strong Bones 100 capsule: Oase puternice și sănătoase pentru o viață activă! Visezi la o viață activă și lipsită de griji legate de sănătatea oaselor? Strong Bones 100 capsule este soluția naturală ideală pentru tine! Strong Bones 100 capsule este un supliment alimentar 100% natural, bogat în calciu și magneziu, două minerale esențiale pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților. Formula sa unică te ajută să: Beneficiile Strong Bones 100 capsule: Crește densitatea osoasăReduce riscul de osteoporozăFortifică oasele și dințiiPrevine crampele musculareÎmbunătățește calitatea somnuluiReduce ..
68,26 RON
Strong Bones 250 capsule: Oase și dinți puternici pentru totdeauna! Visezi la o viață lipsită de griji legate de sănătatea oaselor și a dinților? Strong Bones 250 capsule este soluția naturală ideală pentru tine! Strong Bones 250 capsule este un supliment alimentar 100% natural, bogat în calciu și magneziu, două minerale esențiale pentru menținerea sănătății oaselor și a dinților pe termen lung. Formula sa unică te ajută să: Beneficiile Strong Bones 250 capsule: Crește densitatea osoasăReduce riscul de osteoporozăFortifică oasele și dințiiPrevine crampele musculareÎmbunătățește calitatea somnu..
132,76 RON
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Product Filter