Your browser is out of date!

Outdated browsers have security issues and don't follow new web standards. Please update your browser to fully experience this website.
Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Îngrijirea casei

Curăță eficient și natural baia ta! CaliGreen Natural Bathroom Cleaner este un produs de curățare natural și eficient pentru baie, perfect pentru cei care caută o alternativă ecologică și sigură. Formula sa biodegradabilă este fabricată din 100% ingrediente naturale, fiind ideală pentru familii cu copii și persoane cu alergii. CaliGreen Natural Bathroom Cleaner dizolvă cu ușurință depunerile de săpun, grăsime și murdărie, îndepărtează calcarul și petele, oferind o strălucire impecabilă. De asemenea, distruge bacteriile și asigură o prospețime igienică în baie. Poate fi utilizat pe o varietate ..
33,86 RON
Adăugați în Coş
CaliGreen Natural Glass CleanerCurăță eficient și natural geamurile tale! CaliGreen Natural Glass Cleaner este un produs de curățare natural și eficient pentru geamuri, perfect pentru cei care caută o alternativă ecologică și sigură. Formula sa biodegradabilă este fabricată din 100% ingrediente naturale, fiind ideală pentru familii cu copii și persoane cu alergii. CaliGreen Natural Glass Cleaner îndepărtează cu ușurință murdăria, praful și amprentele de pe geamuri, oferindu-le o strălucire impecabilă, fără urme. Beneficii: 100% ingrediente naturale: Sigur pentru tine și pentru mediu. Eficient..
32,14 RON
CaliGreen Natural Household CleanerCurăță eficient și natural casa ta! CaliGreen Natural Household Cleaner este un produs de curățare natural și eficient pentru întreaga casă, perfect pentru cei care caută o alternativă ecologică și sigură. Formula sa biodegradabilă este fabricată din 100% ingrediente naturale, fiind ideală pentru familii cu copii și persoane cu alergii. CaliGreen Natural Household Cleaner îndepărtează cu ușurință murdăria, grăsimea și petele de pe o varietate de suprafețe, inclusiv blaturi, aragaz, cuptor, chiuvetă, gresie și faianță. De asemenea, distruge bacteriile și asigu..
26,77 RON
Adăugați în Coş
CaliGreen WC GelCurăță eficient și natural vasul de toaletă! CaliGreen WC Gel este un produs de curățare natural și eficient pentru vasul de toaletă, perfect pentru cei care caută o alternativă ecologică și sigură. Formula sa biodegradabilă este fabricată din 100% ingrediente naturale, fiind ideală pentru familii cu copii și persoane cu alergii. CaliGreen WC Gel elimină cu ușurință murdăria, calcarul și mirosurile neplăcute din vasul de toaletă, oferindu-i o strălucire impecabilă. De asemenea, distruge bacteriile și asigură o prospețime igienică. Beneficii: 100% ingrediente naturale: Sigur pe..
32,14 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Product Filter