Filtru
🍪 Folosim cookies!
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare și funcționalitatea site-ului nostru.

Filtrarea şi ionizarea apei

Aquarion 9 Ionizator și Filtru de ApăBucură-te de apă alcalină pură și sănătoasă acasă! Aquarion 9 Ionizator și Filtru de Apă este un sistem revoluționar de filtrare a apei care transformă apa de la robinet în apă alcalină curată, sănătoasă și delicioasă. Acest sistem inovator utilizează o tehnologie de filtrare avansată pentru a elimina impuritățile, inclusiv clorul, plumbul și alți contaminanți nocivi, în timp ce îmbogățește apa cu minerale esențiale. Beneficiile Aquarion 9 Ionizator și Filtru de Apă: Bogată în antioxidanți: Apa alcalină ajută la neutralizarea radicalilor liberi din organis..
11.449,00 RON
Bucură-te de apă purificată natural! Aquarion Filtru Biostone este un filtru inovator care utilizează o tehnologie naturală cu biopietre pentru a transforma apa de la robinet în apă pură și gustoasă. Biopietrele elimină impuritățile, clorul și mirosurile neplăcute, oferindu-ți apă proaspătă și delicioasă direct de la robinet. Beneficiile Aquarion Filtru Biostone: Apă pură și naturală: Biopietrele filtrează impuritățile, clorul și mirosurile neplăcute, oferind apei un gust pur și natural. Tehnologie ecologică: Filtrul Biostone nu utilizează energie electrică sau substanțe chimice, fiind o ale..
477,30 RON
Baterie digitală pentru Aquarion 9 - Monitorizează cu precizie nivelul bateriei! Monitorizează precis bateria dispozitivului tău Aquarion 9! Bateria digitală pentru Aquarion 9 este un accesoriu esențial care te ajută să elimini incertitudinile legate de autonomia dispozitivului tău prin afișarea exactă a nivelului bateriei în procente. Beneficiile utilizării bateriei digitale: Acuratețe garantată: Știi mereu câtă baterie mai ai la dispoziție, datorită afișajului digital. Confort sporit: Planifică eficient reîncărcarea bateriei și evită descărcările complete care pot afecta durata de viață a ..
3.588,89 RON
GoldMax de la Calivita - Dispozitiv magnetic pentru o viață mai sănătoasă și energică! Simte-te mai energic și mai vital cu GoldMax! GoldMax de la Calivita nu este un supliment alimentar, ci un dispozitiv magnetic revoluționar, conceput pentru a te ajuta să îți îmbunătățești starea de bine generală și să îți menții un stil de viață sănătos. Beneficiile utilizării GoldMax: Energie și vitalitate crescute: Combate oboseala și extenuarea, oferindu-ți un plus de energie pentru a face față provocărilor zilnice. Reduce stresul și anxietatea: Câmpul magnetic generat de GoldMax poate avea un efect ca..
540,73 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Product Filter